Anti-Spam Policy

Polderacademie.com Anti – Spam Policy

Polderacademie.com heeft een no tolerance spam beleid . Polderacademie’s klantenservice bewaakt actief onze abonnee lijst ‘s . Elke klant hoe blijkt te gebruiken onze nieuwsbrief voor spam wordt meteen afgesneden uit het gebruik van het product . Als u weet van of schenders vermoedt , gelieve ons onmiddellijk te verwittigen op

mail to: info@polderacademie.com.

Elke e-mail bevat een verplichte afmeldlink die niet kan worden verwijderd.

Wat is spam ?

Spam is ongevraagde e-mail ook wel bekend als junk mail of UCE ( Unsolicited Commercial E-mail ) . Wij verzenden e-mail’s alleen naar degenen die hebben gevraagd om het te ontvangen , wij volgen aanvaarde permission-based e- richtlijnen.

Verificatie – Polderacademie stuurt automatisch alle nieuwe abonnees een e-mail voor het interesse in het ontvangen van e-mails een bevestiging . Bovendien, als onze abonnees verandert zijn of haar belangen of uitschrijft , stuurt Polderacademie automatisch een bevestiging per email.

Uitschrijving – Elke e-mail gegenereerd uit Polderacademie bevat een afmeldlink die automatisch wordt bijgewerkt aan onze abonnee lijsten om de kans van het verzenden van ongewenste e-mails aan bezoekers die uitgeschreven hebben te voorkomen.

Contact Informatie
– al onze e-mails worden vooraf gevuld met onze contactgegevens

Is er niet een wet inzake de beperking Spam ?

Ja, maar staat spam statuten variëren dus het is belangrijk om te voldoen aan de strengste normen . Veel staten en landen hebben spam statuten , en ze zijn allemaal verschillend ; elke staat en land heeft zijn eigen definitie van ongevraagde commerciële e-mail. Daarnaast zijn er verschillende federale agentschappen het bijhouden van spam , waaronder de Federal Trade Commission .

Rapport :

Forward Spam aan de FTC – Als u wilt ongevraagde commerciële e -mail ( spam ) doen toekomen aan de Commissie , dan kunt u direct versturen naar spam@uce.gov ( maak je geen zorgen , ze willen ze echt ) . . De FTC onderhoudt een database van ongevraagde commerciële e -mail ( UCE ) De FTC zegt dat hij niet over de middelen bschikt om individuele klachten op te lossen; in plaats daarvan het gebruikt de klachten om nieuwe spam trends en trucs te spotten. Berichten over illegale spam worden doorgestuurd naar wetshandhavers , die de ergste overtreders zal opsporen .
mail to: net-abuse@nocs.insp.irs.gov – Gebruik dit adres om te rapporteren  ‘snel geld verdienen’
( MMF ). Mail naar dit adres gestuurd zal voor passende maatregelen zorgen en word naar Criminal Investigation Division ( CID ) doorgestuurd .