Extra Programma's 

       Pinnacle Studio 16 - Photoshop Elements 8
  
Gimp - Skype - Firefox - Internet Explorer 11
 
 
Pinnacle Studio 16   

Ontdek welke software voor het maken van films het meest geschikt voor u is met de nieuwe Pinnacle Studio-familie, de laatste in een lange reeks van prijswinnende videobewerkingssoftware. Pinnacle Studio, dat nu sneller is dan ooit, ondersteunt u bij elke stap van het proces, vanaf het bewerken tot het toevoegen van effecten en muziek tot het delen online en op uw favoriete apparaten.

De juiste Studio voor elke filmmaker 

Pinnacle Studio Ultimate levert de kracht en de snelheid voor het maken van professioneel ogende HD- en 3D-video's en multimedia. U krijgt de beschikking over alle functies en de vertrouwde technologie van Pinnacle Studio Plus en nog veel meer—Live Capture, ondersteuning voor 4K Ultra HD, iZotope Music & Speech Cleaner, nauwkeurige bewerking, verbeterd labelen van media, extra Scorefitter-soundtracks, en Blu-ray™-bewerking. Bewerk overal op een onbeperkt aantal sporen met ingebouwde toegang tot de cloud en importeren van projecten van Pinnacle Studio voor iPad1 .
 
Video's door één klik delen
 
Wij vinden dat het maken van fantastische films eenvoudig, leuk en bliksemsnel moet zijn. Vandaar dat ze Pinnacle Studio sneller dan ooit hebben gemaakt. Importeer clips en polijst ze in de ingebouwde media organizer. Plaats concepten in een storyboard en maak zelfs automatisch films—of verfijn de bewerkingen op een intuïtieve manier op een tijdlijn met zes tracks. Fleur ze op met meer dan 1500 2D- en 3D-effecten. Dankzij de ingebouwde cloud-toegang van Box1 zijn uw bestanden altijd en overal—beschikbaar, ook bij projecten die in Pinnacle Studio voor iPad zijn gestart. U kunt uw video's door één klik delen op Facebook, YouTube en Vimeo.

 
Pinnacle Studio 16 is zo'n uitgebreid programma, dat het lastig is om alle mogelijkheden in één keer te ontdekken. Maar als u de tijd neemt onze artikelen en tips door te nemen in het Thema Pinnacle Studio 16 (Word Gratis Lid van de Polder Academie) dan heeft het programma weinig geheimen meer voor u.
 
 
 
Adobe® Photoshop® Elements 8    
 

Adobe® Photoshop® Elements 8 is een krachtig, maar tegelijkertijd gebruiksvriendelijk programma waarmee u kuntzorgen dat uw foto's er optimaal uitzien. Met Photoshop Elements kunt u uw foto's op allerlei manieren delen eneenvoudig al uw foto's en videoclips vinden en bekijken.
 

Wat is de Elements-reeks?

Krachtige en eenvoudige bewerkingssoftware om je creatieve visie tot leven te brengen. Met Elements kun je prachtige digitale foto's en films maken, ordenen en bewerken om ze vervolgens in gedrukte vorm of via het internet, Facebook of Vimeo te delen. En nu kun je je Elements-foto's en -video's gewoon op je smartphone of tablet overal mee naartoe nemen.

De systeemvereisten controleren

Adobe® Photoshop® Elements 8 heeft twee hoofdwerkruimten: de Elements Organizer en de Editor. U gebruikt de Elements Organizer voor het zoeken, ordenen en delen van uw foto's en mediabestanden. U gebruikt de Editor voor het maken, bewerken en repareren van uw afbeeldingen. U kunt ook functionaliteit toevoegen met plug-ins en het systeemgeheugen vergroten door werkschijven te gebruiken. Als u een foto in de werkruimte van de Editor wilt openen, selecteert u de foto in de Elements Organizer. Klik op het driehoekje naast het tabblad Repareren en selecteer Volledige fotobewerking, Snelle fotobewerking of Fotobewerking met instructies. Als u in de werkruimte van de Editor op de knop Organizer klikt, wordt de Elements Organizerwerkruimte geopend. Als de Elements Organizer en de Photoshop Elements Editor beide zijn geopend, kunt u schakelen tussen de twee werkruimten door te klikken op de bijbehorende knoppen op de taakbalk van Windows®.

 
Adobe® Photoshop® Elements 8 is zo'n uitgebreid programma, dat het lastig is om alle mogelijkheden in één keer te ontdekken. Maar als u de tijd neemt onze artikelen en tips door te nemen in het Thema Adobe® Photoshop® Elements 8  (Word Gratis Lid van de Polder Academie) dan heeft het programma weinig geheimen meer voor u.
 
 
Gimp        

 
Wat is Gimp? 
 
GIMP biedt eenvoudig te gebruiken, professioneel design tools die vergelijkbaar is met Photoshop-minus het forse prijskaartje. GIMP is een gratis image editing software die foto's perfectioneert en creëert geanimeerde images.Een van de meest krachtige general-purpose beeldredacteurs rond, kan GIMP gebruikt worden als een simpel tekenprogramma, een expert-kwaliteit foto's retoucheren programma, beeldformaat converter en meer. 

 
Gimp is zo'n uitgebreid programma, dat het lastig is om alle mogelijkheden in één keer te ontdekken. Maar als u de tijd neemt onze artikelen en tips door te nemen in het Thema 'Wat is Gimp '
(Word Gratis Lid van de Polder Academie) dan heeft het programma weinig geheimen meer voor u.
 
 
Skype    

 
Skype is een programma om via de computer mee te bellen. Dat is gratis als u naar andere Skype-gebruikers belt.


 
 
Firefox     


Firefox is beschikbaar in meer dan 80 talen dankzij de bijdragen van de Mozilla-gemeenschap leden uit de hele wereld.
 
Firefox Functies 

Het samenbrengen van allerlei awesomeness maakt het bladeren beter voor je.Firefox helpt je om je volgende taak sneller dan ooit door het weergeven van een set miniaturen van uw meest recent en frequent bezochte sites elke keer als je een nieuw tabblad te openen. U kunt deze pagina aan te passen door het toevoegen, verwijderen of reorganiseren van sites waar je naar toe wilt in een klik te krijgen.
Blader door meerdere sites tegelijk, snel en eenvoudig. Elke nieuwe site wordt weergegeven als een nieuw tabblad (geen nieuw venster) en kan worden geraadpleegd in een klik.
Als je het openen van een nieuwe tab of te typen in de adresbalk, zal Firefox controleren of u al die site geopend had. Als je dat doet, zul je worden doorverwezen naar de bestaande tab, zodat je niet een duplicaat doet openen.
 
One-Click Bookmarking

Beheer uw bladwijzers een veel of weinig. Een klik op de ster pictogram aan het eind van de adresbalk bladwijzers een site. Twee keer klikken en je kunt kiezen waar op te slaan en of te taggen. Archiveer bladwijzers in gemakkelijk te bereiken mappen en organiseren volgens thema (zoals "zoeken naar werk" of "favoriete winkel"). U vindt uw bladwijzers in een flits door het invoeren van de tag, pagina of bookmark naam in de adresbalk. Hoe meer je je tags en ​​bladwijzer namen te gebruiken in de adresbalk, hoe meer het systeem aan te passen aan uw voorkeuren.
 
 
Firefox is zo'n uitgebreid programma, dat het lastig is om alle mogelijkheden in één keer te ontdekken. Maar als u de tijd neemt onze artikelen en tips door te nemen in het Thema 'Firefox' (Word Gratis Lid van de Polder Academie) dan heeft het programma weinig geheimen meer voor u.
 
 
Internet Explorer 11   
 
 

Welke versie? 
 
 
Standaardvenster
 

 
 

49 video’s van Pinnacle Studio 16, Photoshop Elements 8, Gimp, Skype, Firefox,Internet Explorer 11, in Nederlands/Duits om te bekijken zijn beschikbaar
 
Video- Pinnacle Studio 16 Aan de slag met de nieuwe Pinnacle Studio 16 (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Overzicht (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Wat is er nieuw voor Pinnacle Studio 15-gebruikers:Deel 1 (NL)  
Video- Pinnacle Studio 16 Wat is er nieuw voor Pinnacle Studio 15-gebruikers:Deel 2 (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Wat is er nieuw in Studio  (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Media importeren: tape & schijf  (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Media importeren: HDD, bestand & foto  (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Bibliotheek: Inleiding (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Bibliotheek: Geavanceerde workflows  (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Montages: thema's & gereedschappen (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Titels: De Editor voor bewegende titels  (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Bewerken: Basisbewerkingen (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Bewerken: Geavanceerde bewerkingen (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Bewerken: Professionele technieken (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Bewerken: Media-editor gereedschappen (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Bewerken: Media-editor effecten  (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Bewerken: SmartMovie en SmartSlide (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Bewerken: Fotoworkflows in Studio  NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Bewerken: stereoscopische workflows in Studio (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Schijf-authoring: Basis (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Schijf-authoring: Geavanceerd  (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Exporteren: schijf, bestand, cloud en apparaat  (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Plug-ins: Inleiding tot Red Giant effecten (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 tutorial Green screen  (NL)
Video- Pinnacle Studio 16 Verschillen met Pinnacle Studio (NL)
Video- Gimp  - Gimp - Nederlands - Ronde Hoeken in GIMP (NL)
Video- Gimp  - tutorial GIMP downloaden (NL)
Video- Gimp  - tutorial logobol  (NL)
Video- Gimp  - tutorial optische illusie (NL)
Video- Gimp  - tutorial achtergrond veranderen in transparantie (NL)
Video- Gimp  - tutorial fotocamera (NL)
Video- Gimp  - The Gimp tutorial 1 by Rico  (NL)
Video- Gimp  - Maak een paasei in GIMP - Paas special! (NL)
Video- Gimp  - tutorial Doorzichtig gekleurd glas text effect  (NL)
Video- Gimp  - Hippie Tekst (tekst van foto effect)  (NL)
Video- Gimp  - werken met lagen - voor beginners  (NL)
Video- Adobe Photoshop Elements 8 - voor Senioren 8 Video's
Video- Skype - Skype Account Aanmaken (NL)
Video- Skype - Videogesprekken met Skype  (NL)
Video- Skype - Installieren, einrichten und anwenden (Duits)
Video- Skype - Skype NEU Installieren und einrichten (Duits)
Video- Firefox -Tips en trucs voor Firefox 3.0 (NL)