Extra Programma's         

    Ms. Office 2010   Ms. Word 2010
  
      Ms. Excel 2010    Powerpoint 2010
     
 
 
Microsoft Word 2010     
 

 
Wat is Word?

Word 2010 is een van de populaire tekstverwerker de meest flexibele en intuïtieve software die je kent. Ontworpen om u te voorzien van de fijnste document opmaak gereedschappen, Word 2010 helpt je beter documenten te maken in minder tijd en beheren van uw documenten eenvoudiger dan ooit.
 
 
 
Wat kan Word?
 
Microsoft Word 2010 heeft de tools die u nodig hebt.Maak betere documenten die uw belangrijke inhoud schijnen te helpen. Werk sneller en gemakkelijker bij het werken met anderen aan documenten.Toegang en uw documenten bewerken wanneer het u uitkomt, online of op de weg-in plaats van gebonden te zijn aan uw computer.

 

 
 
Microsoft Exel 2010     

 
Wat is Excel?
Wat kunt u ermee?
 Werkblad met cellen

 
 
Wat hebt u nodig?

 
 
 

 
 
Microsoft Powerpoint 2010      
 
 

PowerPoint
 
Wilt u graag diapresentaties maken van bijvoorbeeld uw vakantie of een familie-uitje? Met PowerPoint doet u dat in een handomdraai! Met PowerPoint maakt u gemakkelijk diapresentaties. Denk aan een jaaroverzicht voor de vereniging, een presentatie van uw muntenverzameling of een fotoverslag van uw vakantie.PowerPoint is een onderdeel van Office. Wij werken in de Polder Academie met PowerPoint 2010, onderdeel van Office 2010. Voordat u begint is het belangrijk dat u weet wat de term 'Lint' inhoudt. Het Lint is de grote balk boven in Office-programma's met daarop tabbladen, zoals 'Start' of 'Invoegen', naar alle menu's.


Presentatieprogramma

Een bekend presentatieprogramma is Microsoft PowerPoint, waarmee behalve dia's ook (eenvoudige) afbeeldingen, grafieken en organogrammen kunnen worden gemaakt. Dit alles ter verlevendiging van de presentatie. Presentatieprogramma's geven u als gebruiker de keuze hoe u de dia's in elkaar wilt laten overgaan (bloksgewijs, door middel van vervagende kleuren, enzovoort) en hoe de dia's op het scherm verschijnen (de hele dia in één keer, verschillende onderdelen van de dia na elkaar, enzovoort).
 
PowerPoint-diashow

Een PowerPoint-diashow bestaat uit meerdere dia's achter elkaar. De term dia doet u misschien denken aan een ouderwetse dia, maar dat wordt er niet mee bedoeld. Een dia is simpelweg één 'pagina' met daarop elementen als:tekst, foto, grafieken en tabellen, geluid, videobeeld.
 
 
Microsoft Powerpoint 2010 is zo'n uitgebreid programma, dat het lastig is om alle mogelijkheden in één keer te ontdekken. Maar als u de tijd neemt onze artikelen en tips door te nemen in het Thema 'Microsoft Powerpoint 2010' (Word Gratis Lid van de Polder Academie) dan heeft het programma weinig geheimen meer voor u.
 
 
46 video’s van Microsoft Office 2010 , Microsoft Word 2010, Microsoft Excel 2010,    Microsoft Powerpoint 2010, in Nederlands/Duits om te bekijken zijn beschikbaar
 
Video- Microsoft Office 2010 - Word 2010 Nederlands handleiding Start  (NL)
Video- Microsoft Office 2010 - Cursus e-mailen met Outlook (NL)
Video- Microsoft Office 2010 - Outlook 2010 Snelle stappen (NL)    
Video- Microsoft Office 2010 - e-mail configureren in outlook 2010 (NL)
Video- Microsoft Office 2010 - pst bestanden maken (NL)
Video- Microsoft Office 2010 - E-Mail aanmaken (NL)
Video- Microsoft Office 2010 - backup maken en overzetten op een andere pc (NL)
Video- Microsoft Office 2010 - voor Senioren - Werken met Dialoogvensters (NL)
Video- Microsoft Office 2010 - voor Senioren - Werken met het Lint (NL)
Video- Microsoft Office 2010 - voor Senioren - Werken met het klembord (NL)
Video- Microsoft Office 2010 - voor Senioren - Werken met Outlook agenda (NL)
Video- Microsoft Office 2010 - voor Senioren - Werken met Snelmenu of Rmknop NL)
Video- Microsoft Office 2010 - Word 2010 Nederlands handleiding Pagina-indeling
Video- Microsoft Office Exel 2010 - 27 Instructie Video's (NL)
Video- Microsoft Office Powerpoint 2010 - 6 Instructie Video's (NL)